Lån penger raskt

Låne penger raskt

Trenger du å låne penger raskt? Da vil vi først anbefale at du hører med venner eller familie, ettersom dette er den helt klart billigste måten å låne på. Hvis det ikke lar seg gjøre, så er det mulig å låne penger raskt gjennom en av de norske bankene. Tiden der hvor det tok lang tid å få utbetalt et lån er over, og nå er det faktisk mulig å skaffe seg et forbrukslån i løpet av 1 til 2 dager.

Moderne datasystemer er det som muliggjør dette, og som faktisk gjør at det er mulig å få et lån på dagen. Det å låne penger raskt er med andre ord ikke bare noen skrønerier, men det er når vi nå skriver 2015 realiteten. Du sender inn søknaden, får umiddelbart svar og signerer på den. Deretter går det bare noen timer før pengene er inne på konto!

Slik kan du låne penger raskt

Lån penger rasktMen det er slettes ikke alle banker som lar deg låne penger raskt – noe det er viktig å være klar over når man skal søke om et forbrukslån. Det er kun de mest moderne bankene som har slike raske søknadsbehandlinger, og derfor må du holde deg til en av de rene internettbankene dersom du vil ha raske penger. Eksempler på slike banker er Ikano Bank, Bank Norwegian og Komplett Bank, men også flere av bankene vi promoterer her på nettsiden vil kunne tilby deg å låne penger raskt.

Det krever også litt av deg dersom du vil låne penger raskt. For etter at du har lagt inn søknaden og fått den godkjent, så må du signere på at du virkelig vil ta opp dette lånet, og at du er den du er. Dette gjør man enklest gjennom BankID, og det er faktisk en forutsetning for at man skal kunne få utbetalt lånet raskt. Hvis man signerer på denne måten, så vil man ha pengene inne på konto allerede samme dagen, eller maksimalt etter 1 – 2 dager (avhenger av flere faktorer, også ønsket lånesum).

Smålån er de raskeste lånene

Hvis man trenger å låne penger raskt, så bør man rette seg mot de små summene. For når det blir snakk om ganske så mange titusener, så vil de fleste bankene måtte bruke litt lengre tid på kontrollering og utbetaling. Vanligvis er det summer under 50 000 kroner som blir utbetalt på dagen eller etter få timer, så dette kan være lurt å være obs på dersom man ønsker at pengene skal komme kjapt inn på konto.

Kan jeg låne?

Det er flere faktorer som avhenger av om du kan låne eller ei. Det viktigste er dog at du oppfyller minstekravene hos banken du søker hos. Enkelte banker er strenge, mens andre er langt mer hyggeligere. De fleste banker har en aldersgrense som er minimum 18 til 25 år, og et krav om at du tjener enten 150 000 kroner eller 200 000 kroner årlig uansett hvor mye eller lite du skal låne. Andre igjen krever bare at du har en inntekt som er høy nok til å tilbakebetale den summen du ønsker å låne.

Hvis du er usikker på om du kommer til å bli godkjent, så anbefaler vi at du søker om å låne penger raskt gjennom en låneformidler. Da vil søknaden din bli formidlet til flere av landets største og beste banker, og det øker sjansene dine for å få innvilget søknaden betraktelig.