Beste forbrukslån på dagen

Beste forbrukslån på dagen

Om du ønsker å låne penger fordi du trenger litt ekstra til hverdagslig bruk, eller fordi du rett og slett er nødt til å låne for å betale de utgiftene du har, så vil du sannsynligvis være interessert i å få det beste forbrukslån på dagen som overhodet mulig. For hvorfor skal du betale mer enn nødvendig for å låne penger?

Det er ingen tvil om at det finnes mange gode lån på markedet, slik at det kan være vanskelig å finne frem til et beste forbrukslån på dagen. Men hvis man vet hva man skal se etter, så vil det være fort gjort å skille klinten fra hveten. Enkelte lån er nemlig såpass mye billigere og bedre enn andre at det nærmest vil være skammelig å velge feil bank.

Slik finner du beste forbrukslån på dagen

Beste forbrukslån på dagenFor de aller fleste så vil et beste forbrukslån på dagen være det lånet som gir deg minst ekstrakostnader. Det man må betale ekstra for når man låner penger, er renter og gebyrer. Sistnevnte utgjør som regel bare en brøkdel av kostnadene, men det er verdt å legge merke til etableringsgebyret. For dette kan enten være et fast gebyr, eller en prosentvis sats av lånebeløpet. Tenk derfor over hvor mye du skal låne og om det er verdt å betale såpass mye i etablering.

De fleste lån har også et månedlig termingebyr som man ikke kommer foruten. Men begge disse gebyrene er regnet med i den effektive renten, som er det tallet de fleste bankene oppgir på sine nettsider som eksempel for lånekostnader. Derfor kan du enkelt sammenligne denne prosenten for å finne ut hvor mye et lån kommer til å koste deg.

Men et beste forbrukslån på dagen handler ikke bare om kostnader. For noen vil være villig til å betale ekstra mye for å få et lån, så lenge de får utbetalt pengene samme dag som de la inn søknaden. Dette er naturligvis fullt mulig, men det er slettes ikke alle banker som tilbyr en såpass rask behandling av søknaden. Derfor gjelder det å legge merke til om banken har raske utbetalinger eller ikke før man legger inn en søknad, så slipper man unødvendig lang ventetid.

Betingelser og fakta om forbrukslån

Med norske forbrukslån på dagen kan man søke om å låne inntil 500 000 kroner hos enkelte banker. De fleste banker har dog et noe lavere tak, men det er ingen tvil om at man kan låne mye penger dersom man ønsker det. Mer vanlig er det dog å søke om et lån på dagen fra 5000 til 50 000 kroner, der man bruker pengene på akkurat hva man vil. Det finnes nemlig ingen begrensninger når det kommer til bruksområder, og det er mer eller mindre fritt frem.

Mest populært er det å bruke et beste forbrukslån på dagen på reise, oppussing eller refinansiering av dyre smålån og kredittkort. Spesielt sistnevnte har vist seg å være en god løsning for mange nordmenn som sliter med slik gjeld. Men utover dette så finnes det altså ikke noe som sier hva du skal bruke pengene på, så du kan fint søke om et lån for å kjøpe deg mat på dagligvarebutikken eller for å arrangere en skikkelig fest i helgen. Du behøver heller ikke å stille med sikkerhet for å låne!